De Vroede Vrouw » Werken met energie » Wichelroede en wateraders

Wichelroede en wateraders

Basiscursus

Na deze cursus:
– Beheers je de basistechnieken van het wichelroedelopen en pendelen.
– Kun je het verschil benoemen tussen wateraders en verschillende aardstralen.
– Ben je in staat om de wateraders en aardstralen in en rond je huis opsporen.
– Tevens beheers je de technieken van het pendelen zodat je eenvoudige vragen kan beantwoorden door je pendel te gebruiken.

We starten met stukje noodzakelijke theorie. Om vervolgens de technieken die noodzakelijk zijn als je werkt met energie. Denk aan: jezelf te gronden en zorg te dragen voor energetische bescherming. Je leert de basisprincipes van het pendelen (eventueel wordt er een eigen pendel gemaakt) en van het wichelroedelopen. Vervolgens gaan we dit in de praktijk brengen om ook de energie leren waar te nemen, je gaat de uitstraling voelen van de bodem maar ook van planten en bomen. Hierdoor leer je om nog beter energiestromen waar te nemen en je gevoel hiervoor te optimaliseren.

Vervolgcursus

In deze vervolgcursus gaan we dieper in op het wichelen en pendelen. We gaan een route lopen waar je verschillende lijnen kan meten. Deze mag je dan ook in kaart brengen. Daarnaast leer je ook de energie te meten van voedingsproducten. Tevens gaan we starten met een opdracht om te ervaren wat gedachtekracht allemaal kan doen. (Het resultaat wordt een aantal weken later besproken op een nog nader te bepalen terugkomavond/ochtend).

De cursus wichelroedelopen wordt in principe bij mij op de praktijk in Riel gegeven, maar kan desgewenst ook op een andere locatie worden gehouden.

 

Ervaringen delen