De Vroede Vrouw » Werken met energie » Healing en reading

Healing en reading

Wat kan een healing of reading voor JOU doen?

Het is een heel normaal verschijnsel dat het af en toe niet zo lekker met je gaat. Soms zit je niet lekker in je vel en heb je weinig energie. Vaak kan je dit heel goed alleen oplossen, maar af en toe heb je even wat hulp nodig.

Hoe dit komt is eigenlijk heel eenvoudig. Je kan de energie van anderen met je meenemen of het kan zo zijn dat oud zeer je nog helemaal leegzuigt. Je eigen energie stroomt niet en je wordt moe en bent gemakkelijk vatbaar voor allerlei kwaaltjes. Je zelf genezend vermogen heeft dan een zetje nodig.

Een healing kan je weer goed in balans brengen. Het kan er voor zorgen dat je weer stevig met beide benen op de grond gaat staan. De energie van anderen die om je heen hangt en je verstoort, wordt verwijderd.

Met een healing kan ik de chakra’s stimuleren om optimaal te werken zodat je meer in evenwicht met jezelf en je omgeving komt.

Verder kan ik werken aan de “verbindingslijn” tussen jou en je probleem, zodat je zelf meer inzage krijgt hoe je het probleem beter aan kan pakken. Dit kan met je recente verleden te maken hebben of met vorige levens. Maar ook een healing in een huidige relatie kan je meer inzicht geven.

Reading

Readen is het lezen van iemands aura en chakra’s. Doordat ik mij afstem op jouw aura, door regelmatig je naam te vragen, kan ik zien/voelen wat jouw aura mij verteld. Dit spreek ik hardop uit. Ik kan je informatie geven over bijvoorbeeld:

  • hoe je in het leven staat
  • je levensloop tot nu toe
  • je mogelijkheden en je valkuilen
  • maar ook over je gezondheid
  • je man/vrouw zijn
  • je (werk)relatie

Het is wonderlijk hoeveel informatie er uit voort kan komen.

Speciale readings

Als je wilt, kan je ook een speciale reading aanvragen. Dit adviseer ik pas te doen na een algemene reading. Een speciale reading kan gaan over je werk, je relatie of je gezondheid, maar ook om mensen om je heen, zowel die nu leven of al overleden zijn.

Voor een relatie reading is het fijn als je samen met je partner komt. Mocht dat niet kunnen, dan is toestemming van je partner wel noodzakelijk.

Hoe gaat een healing in z’n werk?

Bij een healing zit de client (healie) op een stoel. Na een inleidend gesprek met wat te drinken, stem ik mij af op de aura van de healie en vraag de naam van de healie. Door een energetische verbinding “heel” ik de chakra’s en de aura.

Er zijn verschillende healings. Zo kan ik een algehele healing geven maar ook meer aandacht geven aan bepaalde belangrijke items zoals: vruchtbaarheid, ziekte en gezondheid, relaties, werk, verdriet etc. etc. Ik kan niet alles in een healing doen. Na een algehele healing kan een specifieke healing, op afspraak, volgen.

Vaak geef ik na een healing nog een korte uitleg van wat ik heb gedaan. Eventueel plannen we een vervolgafspraak.

Ervaringen delen