De Vroede Vrouw » Paardencoaching » Paardencoaching is een hele bijzondere ervaring.

Paardencoaching is een hele bijzondere ervaring.

Paardencoaching is een hele bijzondere ervaring. Je krijgt een eerlijk antwoord op je vraag. Het heeft zoveel indruk gemaakt dat ik graag mijn ervaring wil delen In het begin wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik vond het dan ook spannend om met het paard wat ik mocht uitkiezen, te gaan werken. Samen met Betty kwam ik tot een duidelijke vraag om te gaan stellen aan het paard Pjotr. Een probleem waar ik al even mee zit en niet uit kwam. Waarom ga ik over mijn grenzen?

Het paard voelde mijn energie en reageerde hierop. Als ik contact wilde maken met Pjotr, liep hij weg. Zelfs door de barrière heen. Betty begeleidde hierbij het proces en gaf aan wat Pjotr vertelde. Ik kon op dat moment niet vertellen wat dit met me deed omdat ik het niet kon voelen. Tijdens de coaching kwam het gevoel intens bij me binnen. Ik maakte contact met mijn gevoel en het werd emotioneel. Het was mooi om te ervaren dat Pjotr nu wel naar me toe kwam. Ik had contact! Het paard liet me het antwoord zien van mijn probleem.

Paardencoaching heeft me veel inzicht gegeven. Pjotr liet het me zo duidelijk zien en voelen. Blijf bij je gevoel en loop niet weg van je gevoel. Je mag zijn. Dan is er contact en voel je de grenzen om ze te kunnen bewaken.

Je voelt de energie. Ook na de Paardencoaching voel je de uitwerking hiervan. Het was intens en het heeft me een mooie ervaring opgeleverd. Ik kan en mag nu hieraan gaan werken. En dat is makkelijker omdat ik het helemaal heb gevoeld.

Ook was het mooi om naar de andere deelnemers te kijken en te zien hoe het paard antwoord gaf op hun vraag. Het was heel leerzaam.

Dank je wel Betty, Pjotr en Lamborghini
(Maartje)