De Vroede Vrouw » Paardencoach sessie: Teamdag management groep

Paardencoach sessie: Teamdag management groep

Onderstaand de reacties van een aantal deelnemers op de paardencoach sessie;

“Zelfs ik, met een angst voor paarden,  voelde me veilig genoeg om de bak in te stappen. En heb ervan genoten. Betty heeft mij voldoende ruimte gegeven om eerst te wennen aan het paard. Doordat ik halverwege de workshop “binnenviel” heb ik alleen met Lamborghini de coaching mogen ervaren. Voor mij was het een geslaagde sessie. Bewust zijn dat coaching verweven zit  in de spiegel van houding en gedrag.”

“Ik zou een paardencoachsessie van De Vroede Vrouw zeker aanraden.”

“Ik vond het een leuke coachsessie. De antwoorden zijn wat mij betreft allemaal ‘ja’. Verder geen aanvullingen.”

“Het was veilig genoeg om aan deze sessie deel te nemen. Iedereen kreeg de ruimte en er werd zeker rekening gehouden met de verschillende persoonlijkheden. Leuk detail vind ik dat Betty de tweeling van mijn partner ter wereld heeft gebracht 21 jaar geleden.”

“Ik zou de paardencoach sessie aanbevelen.”

“Ik vond het een mooie combinatie van leuk en nuttig. Betty deed het op een ongedwongen manier, met humor, maar ook met diepgang. Misschien had het hier of daar nog iets dieper gekund, maar dan was je zeker een paar uur langer bezig geweest. Ik zou deze workshop aanraden bij vrienden en kennissen.”

“Leuke activiteit, waarbij eenieder voldoende tijd heeft gekregen om met de paarden te werken. Kanttekening hierbij is dan weer dat de anderen wat langer aan de kant zitten om te kijken naar de verrichtingen van een collega.”

“Goed om te zien, dat Yvonne ook alsnog de “ring” in is gegaan met de paarden, ondanks dat ze hier in eerste instantie niet om stond te springen.”

“Ik zou de sessie wel aanraden aan anderen, omdat het een activiteit is met zowel een lerend effect alsmede een stukje ontspanning tussendoor.”

“Wel miste ik af en toe de diepgang bij de individuele opdrachten. Misschien een les voor een volgende keer om ook eens te kijken naar de specifieke behoefte van de afzonderlijke teammanagers. Dan kun je bijvoorbeeld ook een indeling maken “per paard”.”

“Al met al ben ik zeker positief over deze ervaring met De Vroede Vrouw.”

“Fijn dat ik complimenten gehad heb, dat ik heb laten zien dat, indien een ingeslagen weg niet tot het gewenste resultaat leidt, ik makkelijk een andere weg kan kiezen, maar daar had ik de paarden niet voor nodig.”

“Zelf heb ik de middag als zeer geslaagd ervaren! Het voldeed aan mijn verwachtingen… (Organisatie teamdag)”