De Vroede Vrouw » Klassieke homeopathie

Klassieke homeopathie

Klassieke homeopathie al meer dan 100 jaar bewezen dat het werkt!

Met de hulp van de klassieke homeopathie kan ik je helpen om weer beter te worden. Ik kijk naar jou in je geheel, hoe jij in dit leven staat. Zowel je heden als je verleden spelen een grote rol bij de diagnosestelling.

Welke ziektes heb je al gehad? Welke operaties? Hoe heb je gereageerd op vaccinaties? Maar ook wat voor persoon ben je? Heb je gevoeligheden? Angsten?

Als ik dit alles weet, zoek ik een middel voor je, wat passend is voor jou met jouw klachten. Dit middel kan de verstoring verhelpen zodat je weer beter in balans komt en je beter gaat functioneren. Je immuunsysteem werkt beter, daardoor ben je minder vatbaar voor bacteriële en virale infecties.

Dit alles gebeurt in de klassieke homeopathie op een zachte wijze met een minimale dosis aan middelen.

Het middel

Homeopathische middelen zijn op een speciale wijze bereid. De grondstoffen zijn voornamelijk plantaardig en mineraal. Zij worden volgens een bepaald procédé verdund en geschut (potentiëren). Zo krijgt het een geneeskrachtige werking zonder ernstige effecten. Je kunt deze middelen in druppels, korrels of tabletten verkrijgen.

Het resultaat

Door deze speciale bereiding kan de homeopathie heel snel werken. Vooral in acute klachten, kan je snel van je klacht verlost zijn. Bij klachten die al enige tijd bestaan, kan het zijn dat het organisme wat langer de tijd nodig heeft om zich weer te herstellen.

Het consult

Het eerste consult neemt vaak een uur, soms wat meer, in beslag. Ik wil alles van je weten. Dus soms is het raadzaam om aan familieleden nog wat navraag te doen, of een lijstje te maken van al je ziektes en operaties die je hebt gehad. Maar ook de moeilijke periodes in je leven kunnen heel belangrijk zijn.

Ik neem hier uitgebreid de tijd voor. Na dit gesprek werk ik het thuis voor je uit en stuur ik je binnen een paar dagen een aantal korreltjes toe met een bijsluiter hoe je ze moet innemen.

Het vervolgconsult

Het vervolgconsult zal meestal korter zijn. Afhankelijk van je klacht wil ik binnen een paar dagen of een paar weken iets van je horen. Soms is dat door middel van een telefoontje of e-mail. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden (deels) een homeopathisch consult. Kijk dit even na in de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering.

Mocht je vragen hebben over je behandeling of middel, aarzel dan niet om mij te bellen of mailen. Ik zal deze zo adequaat mogelijk trachten te beantwoorden.